2990,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
V4wpomqeqdcosw1tgrtp file

Stage Academy Musicpreneur

Alla verktyg du behöver för att bygga ett framgångsrikt musikprojekt. 

De fyra ämnena Branschkunskap, Profil & Branding, Performance och Mindset förpackade i lektioner, verktyg och uppföljning av våra bransch anknutna coacher varje vecka.

En gedigen onlineutbildning som hjälper dig med grundkunskaperna och verktygen du behöver för att bygga ett framgångsrikt artistprojekt. 

Du går kursen helt i din egen takt i vår online portal. Varje vecka går våra coacher live i vår Facebook-grupp eller via Zoom för att svara på frågor och guida dig vidare. 

Kursen är uppdelad i fyra ämnen, totalt 16 lektioner med tillhörande verktyg, checklistor och videos. 

Sagt om kursen:

“"Detta är garanterat den bästa kursen jag har gått! Jag hade ingen tydlig plan framåt men redan efter 1 vecka känner jag att jag har lärt mig galet mycket saker jag kommer ha nytta av i framtiden"”

Wilma Saalo

“"Skulle rekommendera den här kursen för alla som inte kommit igång själv med artisteri på riktigt, som behöver en kickstart"”

Aaron Odekvist

“"Jag föredrar när man får tydliga direktiv och saker man hela tiden jobbar med. Av tidigare erfarenhet av andra kurser så har detta inte varit något huvudfokus. Med denna kurs får man ut så mycket mer."”

Jimmy Marcus