4 795,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
5tu3lgs4rkki8rsutiw8 file

Management + Onlinekurs

Stage Academy Management tillsammans med vår onlineutbildning ger dig både den guidning och den kunskap du behöver för att lyckas med ditt musikprojekt. 

Stage Academy Online är en helt ny plattform där vi tillsammans med några av de bästa aktörerna i branschen satt ihop verktyg, träning och coaching för att du ska kunna kickstarta och komma till nästa nivå med ditt artistprojekt.

Du får: 

✔️ Manager i 8 veckor

✔️ 8 sessions live i grupp 

✔️ Live Q&A varje vecka 

✔️ Uppföljning varje vecka 

✔️ Digital arbetsbok 

Stage Academy Onlinekurs ger dig tillgång till alla ämnen du behöver kunskap i för att bygga ett artistprojekt. De fyra ämnena Branschkunskap, Profil & Branding, Performance och Mindset förpackade i lektioner och verktyg. Vi har aldrig förr paketerat så mycket värde i en och samma produkt, allt för att du ska utvecklas så snabbt som möjligt. 

I det här erbjudandet får du Stage Academy Online kursen som bonus vilket ger dig direkt tillgång till det programmet samt Stage Academy Management med start januari 2022. 

TOTALT VÄRDE: 11 735 kr

LÄS MER HÄR

 

Tidigare deltagare säger:

Såå glad att jag fick chansen att gå det här programmet! Redan första veckan sattes jag på prov som fick mig att utvecklas. Kunskaperna tar jag med mig för resten av livet och jag uppskattar verkligen den individuella anpassningen. Sen har jag också fått vänner för livet, vilket alltid är en bonus!

Nike Elisabeth

Detta är garanterat den bästa kursen jag har gått! Jag hade ingen tydlig plan framåt men redan efter 1 vecka känner jag att jag har lärt mig galet mycket saker jag kommer ha nytta av i framtiden.

Wilma Saalo

Coaching programmet är det bästa jag gjort i år! Varje session ger så mycket motivation och energi till att fortsätta jobba med sitt egna projekt. Jag kom framåt med flera av mina mål tack vare allt stöd och push ifrån gruppen, och om jag fick frågan om att vara med igen hade jag tagit den chansen alla dagar i veckan! Vill också säga ett stort tack till Annamia som gör detta möjligt och tar sig tiden att hjälpa oss komma närmare våra drömmar med så bra tips, råd och idéer. Hon är guld värd som verkligen brinner för att hjälpa oss ❤

Emma Rein