3 300,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
B7gayrzbqrqww47hqbtg kursbilder 4

Stage Academy Coaching Program

Ta kontroll över ditt artistprojekt! 

Från drömmar till action 

 

Stage Academy Coaching Program är en helt ny plattform där vi tillsammans med några av de bästa aktörerna i branschen satt ihop verktyg, träning och coaching för att du ska kunna kickstarta och komma till nästa nivå med ditt artistprojekt. 

Vi kommer utveckla ditt mindset och skapa nya vanor. Vi kommer stärka ditt värde och hur du influerar andra och därmed får människor att vilja vara med i ditt team.

Varje vecka går en coach live med er, där vi coachar dig i vad du ska göra den veckan och hur du ska göra.  Vi nätverkar med branschen, varandra och du kommer skapa otroliga momentum för att öka dina förutsättningar att lyckas som artist. 

Utöver detta bjuder vi in gäster som inspirerar, som gör eller har gjort den resan du befinner dig i just nu.

I det här programmet får du

 ✔️ 8 coaching sessions live i grupp

 ✔️ Live Q&A varje vecka 

 ✔️ Uppföljning varje vecka 

 ✔️  Digital arbetsbok 

 ✔️  Nedladdningsbara verktyg, mallar och checklistor

 ✔️  Community och exklusiv Facebook-grupp

Nästa programstart - hösten 2021

LÄS MER HÄR

Sagt om programmet:

Såå glad att jag fick chansen att gått det här programmet! Redan första veckan sattes jag på prov som fick mig att utvecklas. Kunskaperna tar jag med mig för resten av livet och jag uppskattar verkligen den individuella anpassningen. Sen har jag också fått vänner för livet, vilket alltid är en bonus!

Nike Elisabeth

Coaching programmet är det bästa jag gjort i år! Varje session ger så mycket motivation och energi till att fortsätta jobba med sitt egna projekt. Jag kom framåt med flera av mina mål tack vare allt stöd och push ifrån gruppen, och om jag fick frågan om att vara med igen hade jag tagit den chansen alla dagar i veckan! Vill också säga ett stort tack till Annamia som gör detta möjligt och tar sig tiden att hjälpa oss komma närmare våra drömmar med så bra tips, råd och idéer. Hon är guld värd som verkligen brinner för att hjälpa oss ❤

Emma Rein