VAD VI GÖR

Stage Academy Online erbjuder som komplement till våra fysiska utbildningar en fantastisk verktygslåda med allt från kurser i branschkunskap till performance!

Vi är Stage Academy 

Vi som jobbar i Stage Academy är alla aktiva i musikbranschen. Vår samlade erfarenhet förpackas noga i allt vi gör. Från enskild coaching till stora evenemang. 

Mer om oss

Till vår hemsida 

Här kommer du tillbaka till vår hemsida om du vill läsa mer om våra analoga utbildningar och evenemang. Vi ses på insidan!

Till stageacademy.se

Christopher Bergström

Christopher är yrkesutbildad dansare och har en lång karriär som dansare och koreograf, både i Sverige och utomlands. Han har arbetat med flera av Sveriges mest framstående artister och han har även medverkat i flertalet stora TV - produktioner.
Christopher är också en välanlitad stylist både för artister, skådespelare och i scenproduktioner. Som stylist har hans arbeten publicerats i både svenska och amerikanska modemagasin.

Annamia Fast 

Annamia grundade Stage Academy för 10 år sedan. Hon har jobbat med de flesta av Sveriges främsta artister, både organiserat evenemang, väglett artister och utbildat dem.
Hennes passion är och har alltid varit att utveckla nya talanger, vilket innebär att all erfarenhet hon har samlat genom åren riktas direkt in i Stage Academy. Utöver Stage Academy jobbar hon som artistmanager och har signade akter på ett av de största musikbolagen. Hon är också utbildad motivatör och NLP practitioner.

Adam Jönsson

Adam är en artist och låtskrivare som skrivit musik till Melodifestivalen, haft en listetta i Japan och skrivit med låtskrivare som har Justin Bieber, Fifth Harmony och Camila Cabello på sina meritlistor. Hans första år som aktiv låtskrivare var i ett nära samarbete med The Euroz som har skrivit låtar för den asiatiska marknaden med artister som Big Bang, Super Junior-M och EXILE. Han är just nu signad som låtskrivare på förlaget Merion Music Group.